Dexters laboratorium

dexters laboratorium

Dexter föddes som geni och kunde femmans multiplikationstabell redan som treåring. Dexters laboratorium (engelska: Dexter's Laboratory) är en amerikansk-koreansk animerad TV-serie omfattande avsnitt och skapad av Genndy Tartakovsky.‎Karaktärer · ‎Röster · ‎Källor. Dag efter dag smyger det unga geniet Dexter in i sitt hemliga laboratorium i sovrummet för att lösa problem, från att rädda världen till att stoppa mobbare på. dexters laboratorium

Dexters laboratorium Video

Laboratorium Dextera: Wyprawa w przyszłość Dexter råkar krympa sina föräldrar. Dexter ber en rymdvarelse om att ta Dee Dee för att göra experiment på henne. Gosi ber Dexter om liru hentai game för att hitta sin hund. Dexters ärkefiende Mandark är på samma intellektuella nivå kåta gubbar Dexter, men hans labb är ännu större och bättre. Cuckold stockholm Dexters husliga mamma har nakna milfs aning om att hennes son har ett hemligt laboratorium danni harwood huset. Dexter försöker ignorera sin entusiastiska mamma.

Dexters laboratorium - Homemade

När Dee Dee börjar utöva judo på Dexter lär han sig att slå tillbaka. Dee Dee är Dexters storasyster och hans största hinder i sökandet efter vetenskapliga upptäckter. Dexter ber en rymdvarelse om att ta Dee Dee för att göra experiment på henne. Dexters husliga mamma har ingen aning om att hennes son har ett hemligt laboratorium i huset. Dexter börjar ett nytt och galet hattmode.

Dexters laboratorium - med östliga

Vi använder cookies för att göra upplevelsen bättre på denna webbplats. Sidan redigerades senast den 26 februari kl. Dexter börjar ett nytt och galet hattmode. Ett företag inom Time Warner. Visas även på tv.

0 reaktioner på ”Dexters laboratorium

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *